Skönhetsbehandlingar som ger snabba och synliga resultat

Vad finns det för skönhetsbehandlingar som ger snabba och direkt synliga resultat utan att ingrepp krävs? Jo, det ska vi lista här! I det här inlägget hittar du några utvalda behandlingar som ger snabba och synliga resultat. Alla behandlingar går att utföra på klinik. Kom ihåg att läsa på ännu mer om dessa behandlingar innan du tar ett beslut, även om dessa alternativ inte är permanenta.

Botox Stockholm – Ett väl beprövat och godkänt läkemedel som används världen över. Botox är ett muskelavslappnande ämne som används i båda medicinska syften men även av estetiska skäl. Faktum är att botox är världens mest använda ämne för medicinska estetiska behandlingar. Det ger ett väldigt bra resultat vid behandling av rynkor och veck i ansiktet. Det beror på att botox är ett muskelavslappnande ämne som därmed är perfekt för att behandla olika asymmetrier i ansiktet. Men förutom behandling av rynkor i ansiktet används även botox för att lindra migrän och svettningar.

Läppförstoring – Att förstora läpparna med fillers är en av de vanligaste injektionsbehandlingarna som går att göra på klinik. Fillers är en enkel behandling som inte kräver något ingrepp. Det ger dessutom ett naturligt och snabbt resultat där mängden bestäms utifrån önskat resultat och vilken form läpparna ska få. Alla har olika anledningar till varför de vill göra en läppförstoring och många väljer det här alternativet för att de känner att sina läppar är tunna och smala. Många väljer också att använda fillers för att bygga ut lite ny volym eller göra lättare omformning av läpparna.

Om du är intresserad av någon behandling rekommenderar vi att du vänder dig till en trygg klinik med utbildad och certifierad personal. Vi rekommenderar Klinik Estetik i Stockholm där du erbjuds alla tänkbara behandlingar och ingrepp – från enklare ansiktsbehandlingar till plastikkirurgi.